Yoga og barbeintretreat til Goa

9 - 15 november 2018

♦ barbeintliv ♦ yoga ♦ breathwork ♦ Arabiske hav ♦ ayurvedisk massasje ♦ strandliv ♦ fellesskap

Velkommen til en revitaliserende og transformerende retreat for kropp og sjel! Dette er en herlig syv dagers retreat som lett lar seg forlenge med din egen Goa-ferie. Under palmene i vår egen bambus yoga-shala møtes vi to ganger om dagen, morgen og ettermiddag, til yoga- og breathwork klasser med den svært erfarne retreatlederen Christina Nordstjärna. I tillegg er det rom for å bare være, slappe av, lese bok i skyggen, bade i det Arabiske hav, rusle rundt i landsbyen og ta inn alle duftene og lydene – i fellesskap med likesinnede. Stranden vi bor på, Agonda beach, er en stille og rolig strand – perfekt for morgenbad og chill-out i solnedgang.

Om innholdet på retreaten

Christinas brenner for å gi deg som deltaker en indre reise slik at du finner den plassen i deg selv der kraft, stillhet og entusiasme finnes. Metodene hun bruker hjelper deg inn i større bevissthet om dinplass i verden, plass i eget liv og hvilke valg vi tar. Dette kan din livskraft, kreativitet og vitalitet. Dybdeavspenning og hypnose er verktøy som skaper raske og kraftfulle endringer. De bidrar også til økt motivasjon og kreativitet.

Alt dette vil Christina berøre når hun guider oss gjennom vårt daglige yogaprogram i vakre Goa. Mange som praktiserer yoga, breathwork og mindfulness regelmessig synes det er den mest kraftfulle erfaringen de har opplevd. Og The Guardian omtaler breathwork som den nye mindfulness: se artikkel HER. Hun tilbyr også hypnoterapi for den som ønsker det. 

En herlig og velgjørende ayurvedisk behandling er inkludert.

Når dagen er som varmest kan du sole og bade deg på den vakre stranden i Agonda, eller ligge under en palme og lese en god bok. Du kan få deg en massasje fra en av de lokale massørene (ayurvedisk massasje anbefales på det sterkeste), eller du kan ta deg rundt på en liten sightseeing på egen hånd, taxi koster ikke så mye i India.

Sagt av tidligere kursdeltakere hos Christina:

«Jeg merker klart at noe har skjedd med meg. Jeg har sterkere selvtillit, føler meg sterkere. Det er som om jeg har fått en ny kraft, som kommer innenfra»

Anne

«Christina tar deg med på en indre reise som du ikke tror finnes. Pusten er nydelig, og gir sterk energi til kroppen. Hypnosen er som en drøm. Jeg elsker det!» –

Ida

Dagsplan

  • Morgen yoga
  • Frokost (inkludert)
  • Samling – breathwork, hypnoterapi og sharing
  • Fritid; her er det mye man kan gjøre på egenhånd (sole seg, bade, ta massasje, rusle i landsbyen, shoppe).
  • Samling; mindfulness, healing, selvhypnose
  • Vegetarisk middag (inkludert)

Om India

India blir et annerledes land for oss nordmenn og inntrykkene lar ikke vente på seg. Goa er Indias bade-paradis med sine vakre strender og tilbakelente atmosfære. På Goa er det lett å være turist.

Det er særlig menneskemøtene som gjør inntrykk; vennligheten og gjestfriheten møter man over alt. Naturen i Goa er vakker med palmekledte strender og det bølgende Arabiske hav, og arkitekturen er helt spesiell med de karakteristiske «shack’ene» - bungalowene som bygges opp for hver sesong og tas ned før monsunen setter inn. De fargerike duftende blomstene, de knatrende mopedene og tuktukene, de hellige kuene – ja, det må bare oppleves. India gir inntrykk for livet! 

Om hotellet og maten

Simrose Resort ligger sentralt i Agonda rett ved stranden og sentrum. Her bor vi i dobbeltrom med to separate senger, eget bad med vestlig WC, AC, myggnetting og hyggelig veranda. Stedet har utrolig deilige chillout lounger/cabanas og solsenger på stranden, der vi kan trekke oss tilbake med en god bok eller hvorfor ikke en solseng på stranden?

Yoga gjør vi i hotellets egen yoga-shala med åpne vegger og deilig bris.

Resortet har egen sjarmerende strand-restaurant med deilig smaksrik indisk mat. Her legger de vekt på kortreist mat, dyrker mye av grønnsakene selv og baker sitt eget grove/brune brød. Her kan vi nyte maten og slappe av, lytte til bølgende under skyggen av palmetrærne.

På Simrose er frokost og vegetarisk middag inkludert. Ønsker man kjøtt og fisk kan det kjøpes mot et lite tillegg i prisen.

Kursleder

Retreatleder er Christina Nordstjärna har bodd med åndelige lærere i India i 10 år - hvor hun integrerte sine indre erfaringer. Hun kjenner dermed India godt og vil guide gruppen både i yoga, mindfullness, breathwork og i indisk kultur og væremåte.  

Hun er utdannet spesialsykepleier, akupunktør, hypnoterapeut, yoga og mindfulness instruktør, og har gått Osho «energy breath school» og «Alchemy of Breath school». Hun har i mange år erfart hvilken effekt pust, hypnose og meditasjon har på kropp og sinn og har skrevet flere artikler om det.

Om du vil lese mer om Christina, se hennes hjemmeside her.

Klima

I Goa er det deilig og varmt, med en gjennomsnittstemperatur på 28 grader på dagtid. 

Transport

Flybilletter og transfer er ikke inkludert i prisen, men ta kontakt for anbefalt reiserute.

Flypris mellom 5 og 8.000,-, og transfer ca. 300,- en vei.

Denne 6 dagers retreaten er fin å kombinere med ferie i Goa.

Dersom du ønsker hjelp til å bestille flybilletter og transfer, er det bare å si fra ved booking. 

 

Vi ønsker deg velkommen på denne spennende reisen til India!

 

 

Status:
Fullt

Kart


Interessert i å høre mer om denne reisen?