20.11.2017: Vi skal på Wellbeing festivalen og feirer med festivalpriser!

Inner & Outer Journeys skal ha stand på Wellbeing festivalen til helgen - det hadde vært så koselig om du kom og besøkte oss!

Wellbeing festivalen, tidligere Alternativmessen, har rebrandet seg – og tilbyr nå masse spennende innenfor «helse og velvære», «personlig utvikling» og «mat, marked og movement». Du kan være med på gratis yogaklasser, nyte nydelig vegetarmat, prøve grønne hudpleieprodukter, høre på foredrag og chill-out musikk og masse annet spennende!

Vi er også stolte av at fem av våre retreatledere står på programmet og gir smakebiter på retreatene de skal holde i 2018; Trine Berge har yogaklasse og Siri Ydstie har magedansklasse på fredag. Kjersti Wold holder foredrag om greske gudinner på lørdag, og Christina Nordstjärna og jeg skal holde foredrag om ashramliv i India på søndag. I tillegg skal Sebastian Bauer ha mange qigong-klasser hele helgen.

Vi feirer med 10% festivalrabatt på tre utvalgte turer: Nyttårsretreat med qigong, Magedans i Marokko og Yogaretreat til Bali!

Du kan bruke følgende rabattkode: Festivalrabatt IOJ og den gjelder tom. 3. desember.

I tillegg har vi også masse flotte premier på standen!

Ta med deg en venninne, kompis, datter, mor e.l. og kom til Norges varemesse på Lillestrøm - det blir garantert et magisk besøk :-)

 

Namaste fra Anniken

PS. Vi står på standnr. 4-39 – rett ved wellbeing loungen