Tantrisk livsvisdom – ferie og kurs på Sifnos

24 mai - 07 juni ♦ tantra ♦ erotisk livskraft ♦ kjærlighet ♦ innsikt ♦ vakker uberørt natur ♦ fellesskap

På en nydelig strand på den vakre øya Sifnos inviteres du til et vakkert ferie- og kursopphold der du får en kjærlighetsfylt introduksjon til hva tantra kan være for deg i din hverdag, på jobb og i dine nære relasjoner.

Retreatleder er Shalini Lind, leder av InnerLife senteret. Hun har gjennom en årrekke undervist i indre arbeid, energier og selvutvikling. På sin svært inspirerende og kunnskapsrike måte vil hun undervise i «Kjærlighetens 4 portaler», som i tantra handler om å trene på tilstedeværelse gjennom de fire nytelser. Kjærlighetens 4 portaler er opplevelsen av livets skjønnhet i nuet. Det er kroppens evne til sanselighet – å lytte, smake, lukte, se og høre med glede. Det er nærhet og intimitet i de daglige opplevelser og menneskemøter, og det er den vare og følsomme erotiske livskraften, som forandrer måten vi opplever vår seksuelle energi. Det høres enkelt ut, men å ta seg selv så alvorlig at vi virkelig tar livet til oss, det er det få som gjør i vår tid.

Shalini har en helt egen unik evne til å skape trygge rammer gruppen. Dette vil hjelpe deg til å åpne for en dypere relasjon til deg selv, til andre mennesker og til naturen rundt deg. Hun lærer deg fordypningsøvelser som utfordrer deg til å finne nøkkelen til din sanne femininitet og maskulinitet –for på tantrisk vis å åpne deg for livets kjærlige visdom. Noen øvelser gjøres individuelt, andre øvelser foregår parvis eller i mindre grupper. 

Hva er tantra?

InnerLifetantra bygger på kunnskap om menneskets energifelt (auraen) og hvordan det danner et intimt kjærlighetsforhold mellom din fysiske og ikke-fysiske virkelighet. Shalini veileder deg inn på den tantriske visdomsvei med dens vakre, grensesprengende og forløsende innsikter. Hun tar deg med inn i skapende prosesser i form av billedlige historier, drømmer og symboler.

 • Målet med tantra er å utikle det verdige menneske som deler sin nytelse, glede og visdom i solidaritet med alt levende liv på jorden
 • Tantra frembringer den ekte livsgleden, som prestasjon, stress og manglende tilstedeværelse tar ifra deg
 • Tantra er aktiv kjærlighet fra de helt store opplevelser og ned til livets minste detaljer 
 • Tantra er kjærlig visdom, å gjenfinne livets magi
 • Tantra omskaper seksualiteten til et rom fylt av følsomhet, skjønnhet og verdighet

Kursleder og assistent

Kursleder Shalini Lind - en innsiktsfull og inspirerende tantra-lærer som lett skaper hjerterom rundt seg.  Øivinn Øi er med for å assistere når mennene har behov for å samles rundt en prat om mannen, og som individuell samtalepartner. Sammen har de 35 års erfaring med kurs og spirituell veiledning. I dag underviser Shalini mest alene i den Tantriske Livsvisdom, hvor hun tilbyr ettårige fordypningsgrupper for kvinner og menn i tillegg til kurs i Tantrisk Massasje. Vil du lese mer om InnerLife tantra så kan du gjøre det HER.

 

 

Her kan du høre intervju med Shalini om hvorfor hun elsker tantra:

 

 

Reise, overnatting og Innhold på retreaten

Hele kurset/reisen er på 15 døgn fra torsdag til torsdag. Vi har 2 reisedøgn og 2 turdager - og det gir 11 dager hvor gruppen møtes til undervisning, øvelser og innadvendt arbeid, 2 økter pr. dag á 2,5 timer. På reisen ned blir det overnatting i Athen, hvor vi bor nær Plaka, den gamle bydelen, på et hotel med takterrasse og flott utsikt mot Akropolis. Her blir det god tid til å besøke Akropolis eller rusle rundt i de gamle basarene.  

Deretter reiser vi til den vakre, uberørte øya Sifnos i Kykladene, 3 timer fra Athen med båt. Her har Shalini holdt kurs i 30 år og har funnet det vakreste stedet på øya – hvor det er ro og skjønnhet overalt. Vi bor i Apokofto, en liten bukt med en lang sandstrand, to vakre restauranter helt nede ved strandkanten, en liten kirke og to små hoteller. Flora, som vi skal bo på, er det ene hotellet. Her bor vi med fantastisk utsikt over havets vide horisont. Her er ingen bank, ingen butikker, ikke noe å gjøre annet enn å være sammen med deg selv – et fantastisk sted for innadvendt arbeid. Utenfor hotellrommet har du terrasse med denne utsikten til havet og til et lite kloster beliggende for seg selv på en halvøy.

Sifnos byr på vakre turstier. Et par av dagene tar vi helt fri og vandrer over øya. Den ene dagen til Castro, en gammel middelalderby på toppen av et lite fjell. Siden tantra handler om evnen til nytelse, blir det dagens trening – en skjønn dag.

Mat er ikke inkludert. Du kan regne med ca 2.000,- i matbudsjett. Vi spiser middag ute hver dag, men ordner med frokost og kveldsmat selv på hotellet.

Hver deltaker vil få god oversikt over hva man behøver å ha med og praktisk informasjon sammen med kursbekreftelse ved påmelding.

Dagsplan

Vi står opp ca. ved åtte-tiden. Da går du kanskje ut på terrassen og bare nyter solen og utsikten. På et tidspunkt finner du et sted for deg selv, hvor du kan gjøre din lille meditasjon, ta en dukkert i havet, kanskje sole deg.

Kl.11:30 – 14:00 møter vi Shalini i kursrommet, som er en stråhytte med jordgulv og derfor kjølig nok å ha undervisning i. Deretter unner vi oss en god middag kl 14.30 hos Janis, restauranteieren som holder kursrommet for oss. Nok en god pause på ettermiddagen til å sole deg eller gå tur, dra over til fiskelandsbyen på den andre siden av klippen e.l.

Kl. 19:00 – 21:30 møtes vi igjen i kursrommet. Deretter går noen opp og spiser litt kvelds på terrassen og nyter stillheten og havet. Andre setter seg på nabokafeen for et lite glass vin.

NB! Det er svært begrenset inntak av alkohol under kursoppholdet. 

Hvem passer retreaten for?

Kurset er ikke et psykisk helsetilbud, men handler om tantra som en spirituell utviklingsprosess. For å delta på kurset, trenger du å ha noe erfaring med innadvendt arbeid, psykisk eller spirituelt. Du trenger å være relativt frisk og i psykisk balanse. Du trenger å sette pris på å bli kjent med nye mennesker og kunne åpne deg og speile deg i medmennesker som i utgangspunktet er fremmed for deg. Det kan kjennes utfordrende for enhver, men her får gruppen hjelp fra Shalini og Øivinns naturlige og likeverdige måte å omgås mennesker.

Før du får plassen din endelig bekreftet, får du anledning til å ta en samtale med Shalini for å avstemme forventninger, da det er et langt opphold og det er lang vei hjem. Først booker du plassen din, deretter får du samtalen og deretter endelig bekreftelse.

Gruppen vil bestå av deltagere som har erfaring med InnerLife-tantra og mange som oppsøker denne visdommen for første gang. Dette er positivt for gruppen da nye deltagere bringer inn nye spørsmål og horisonter, mens de som har erfaring kan bringe de nye med når det gjelder forståelsen av den treningen vi lærer å praktisere. I et likeverdig og varmt fellesskap er det den beste måten å være sammen på - i fordypning av livets visdom. 

Denne retreaten passer for deg som….

 • ønsker å bli kjent med din erotiske livskraft, din emosjonelle frihet, din skapende livsutfoldelse, din gode sårbarhet og din sensuelle kjærlighet.
 • ønsker å vekke din feminine intelligens og indre maskulinitet på en vakker måte
 • ønsker å komme i kontakt med din erotiske livskraft, din emosjonelle frihet og din skapende livsutfoldelse
 • ønsker å komme i kontakt med den gode sårbarheten og den sensuelle kjærligheten 

Transport

Flybilletten er ikke inkludert. Vi anbefaler følgende flighter med Norwegian:

 • Avreise torsdag 24. mai fra Oslo, Gardermoen til Athen kl. 13:35 – 18:25
 • Hjemreise fra Athen til Oslo, Gardermoen 07. juni kl. 19:05 – 22:00.

Per januar 2018 ligger flybillettene på 1.800,- tur /retur. Ikke bestill flybillett, før du har fått bekreftet plass på kurset.

Shalini og Øyvinn vil også reise med disse flightene.

Dersom du ønsker hjelp med booking av flybilletter sier du bare fra ved booking.

 

Vi ønsker deg varmt velkommen på denne hjerteåpnende og kjærlighetsfylte retreaten!

Status:
Fullt

Kart


Interessert i å høre mer om denne reisen?