Retreatledere

Alle våre retreatledere er valgt med omhu. De har alle fordypet seg i noe de brenner for, har usedvanlige kunnskaper om noe og er opptatt av de store spørsmålene og sammenhengen mellom kropp, sjel og ånd. De er også valgt ut fordi de har spesielt gode evner til å undervise og lede en gruppe, og elsker å formidle det de er opptatt av.

Vi samarbeider med retreatledere som kjenner seg igjen i Sufi-legenden om de blinde mennene som skulle beskrive en elefant. Alle holdt på ulike deler av elefanten, og noen beskrev den som hårete, andre som myk, ru, hard osv. Og som guruen sa til dem; dere holder i det samme dyret - den kjennes bare ulik for hver av dere avhengig av hvor dere står. Vi kjenner at det er mange veier inn til det som ER, Altet, det guddommelige eller hva det kalles for hver av oss, og samarbeider med de som holder i "elefanten", og som ser at det er mange veier inn til sannheten. 

Vi er svært takknemlige og stolte over å få samarbeide med så mange flotte mennesker. Les videre - så skjønner du hvorfor!

Retreatleder - gudinneretreat på kreta

Kjersti Wold

Kjersti Wold har nærmere 30 års erfaring med indre arbeid, er skjønnlitterær og faglitterær forfatter og har utgitt 19 bøker i ulike sjangre. Gjennom hele sitt yrkesliv som foredragsholder, kursleder og skrivende har hun vært opptatt av mytologi, arketyper og menneskers indre liv. Hun har i en årrekke holdt kurs i kreativ skriving på Kreta, men nå setter hun opp Gudinneretreat for 3. gang på Kreta. Se ellers hennes hjemmeside her.

Kjersti har praktisert meditasjon siden 1990, har tatt en tantrautdannelse i England, har undervist i drømmetydning og de senere årene har hun fordypet seg i personlighetssystemet Enneagrammet. Hennes ønske for gudinne-retreaten på Kreta er at den vil gi inspirasjon til økt selvforståelse og indre forankring.

Kjersti har ledet Gudinneretreat til Kreta fire ganger.

Foto: Fredrik Pedersen

Retreatleder - YOGA- OG STRANDFERIE TIL KOH PHANGANG, THAILAND

Anniken Enger

Anniken Enger er daglig leder og gründer av Inner & Outer Journeys, og har jobbet med reiseliv i forskjellige former "hele sitt liv". Hun har jobbet for norsk reiselivsnæring i nærmere 20 år. Paralellt tok hun en fireårig utdannelse innenfor energi-psykologi på Aruna Akademiet, enneagram-coach utdanning på Makani akademiet, tempelgruppeleder hos Awakening women institute mv. I 2014 skjønte hun at hun måtte bryte ut av det vante mønsteret for å finne ut hva hun egentlig ville, sa opp jobben og la ut på en lengre reise med sin mann. Resultatet var tilblivelsen av Inner & Outer Journeys. Nå bor hun på Skrova, et fiskevær på en øy i Lofoten - der nærkontakt med naturen er en fantastisk inspirasjonskilde. Hun lever og ånder for å ta med mennesker på indre og ytre reiser, og legge til rette for at hver enkelt deltaker skal komme nærmere sitt eget potensial og det som ER - der svarene på de store spørsmålene stiger opp fra dypet av sjelen, og der transformasjon kan skje som en naturlig prosess.

Anniken er en god og kunnskapsrik reiseleder som skaper en trygg ramme rundt reisene. Hun byr gjerne på seg selv og holder samlinger på stranden eller arrangerer andre aktiviteter på strak arm om ønskelig. Hun bidrar til at hver enkelt deltaker blir sett og er tilgjengelig for å ta imot alt som måtte komme opp av prosesser, tanker og ideer.

Anniken er reiseleder på yogaretreaten: Yoga- og barbeintretreat - Koh Phangan, Thailand

Retreatleder - FINDING SELF LOVE - RETREAT PÅ BALI

Vasu Dev / Bjørn Årstad Seyffarth

Bjørn Årstad Seyffarth har gjennom en årrekke ledet grupper, seremonier, workshops og sangsirkler i Oslo, på Ängsbacka og rundt i verden. Han har en egen evne til å skape et varm rom hvor det føles trygt å åpne seg. Siden 2014 har Bjørn vært med å bygge opp Leadership by Heart Coaching til hva det er i dag. Bjørn har skrevet boken ”Kunsten å coache” som er pensum i coaching-utdannelsen.  I 2017 grunnla Bjørn Finding Self-love og har gjennomført to vellykkede retreater med konseptet så langt. De siste fem årene har han bodd på Bali det meste av året.

Bjørn har også en faglig bakgrunn innen filosofi, religionshistorie, lingvistikk og pedagogikk fra Universitetet i Oslo hvor han tok hovedfag i religionshistorie med oppgaven “Realizing the Self – a hermeneutical analysis” (1998).

I 2005 ble han utdannet filosofisk praktiker www.nsfp.no. Dette ledet til arbeid innen kognitiv terapi, positiv psykologi, LØFT (løsningsfokusert tilnærming) og ART (Aggression Replacement Training). Bjørn er også utdannet lærer (PPU 2005) og har jobbet med både Steiner-pedagogikk og Montessori-pedagogikk. Hvis du vil lese mer om Bjørn, kan du gjøre det HER.

Bjørn er en av tre ledere på vår retreat til Bali - Finding self love - Retreat på Bali.

Retreatleder - FINDING SELF LOVE - RETREAT PÅ BALI

Michael «Watsu» Hallock 

Michael «Watsu» Hallock er en terapeut med over 20 års internasjonal erfaring som terapeut, trener og retreatleder på noen av de mest kjente destinasjonene i verden for spirituelt arbeid, inkludert Chivasom Thailand, Golden Door Australia og Five elements Bali. Han leder både meditasjon og mindfulness, holistisk yoga, par-yoga, latter-yoga, ekstatisk dans, energi healing, selv-akupressur, magemassasje, Aquatic Bodywork og pararbeid. Han er utdannet yogalærer (Advanced Yogic Studies) ved det kjente Bihar School of Yoga i India, etter 1 års intensiv opplæring. Han fikk sin opplæring som Aquatic Bodyworker av en av pionerene innenfor teknikken, og selv ble han nylig omtalt i National Geographic Indonesia som en av de ledende trenerne i Asia. Pararbeid har han lært av velkjente lærere som Margot Anand og Karina Valesco. Michaels studenter og klienter forbinder han med varme, ro og glede og han har en smittende lidenskap for det han tilbyr.

Michael er en av tre ledere på vår retreat til Bali - Finding self love - Retreat på Bali.

Retreatleder - FINDING SELF LOVE - RETREAT PÅ BALI

Jeremiah Abrams

Jeremiah Abrams er en jungiansk terapeut og forfatter bosatt i Ubud, Bali. Han er en svært populær lærer og ansees som en ledende ekspert på skyggearbeid. Han er en pioner innen pustearbeid, innovasjons- og bevissthetsforskning, og har over 35 års erfaring innenfor selvutvikling og undervisning. Han har skrevet flere bøker som bl.a. bestselgende «Meeting the Shadow», «The Hidden Power of the Dark Side of Human Nature», «The Shadow in America» og «Reclaiming the Inner Child».
Han leder blant annet “The Dream time Journey: The Path of Direct Experience.

Jeremiah er en av tre ledere på vår retreat til Bali - Findig self love - Retreat på Bali.

Retreatleder - GODDESS LUSHNESS RETREAT PÅ ISLAND

Emma Öberg

Emma er en flott og karismatisk kvinne, og er en ettertraktet yogalærer og åndelig formidler på de store yogafestivalene i Sverige. Hun har lang og omfattende yogapraksis, er yogaterapeut, sertifisert Kundalini- og Hathayogalærer, driver Mangalam retreatsenter utenfor Gøteborg, der det tilbys yogaundervisning, Kundaliniyogalærerutdanning mm. Hun har praktisert meditasjon siden hun var 18 år gammel.

Med dyp erfaring i å bruke Kundaliniyoga til personlig vekst veileder hun deg til forståelsen av hvordan Kundalini Yogaverktøyet kan gi deg et energifelt som utstråler kraft. Hennes intuitive, lekne måte å undervise på åpner opp til livsglede. Hun er en intuitiv healer og åndelige leder, Gudinne, prestinne, Shakti, kvinne! Hennes utgangspunkt er at du er hel, fullstendig hellig slik du er allerede er. Det er kjærlighet som helbreder og det er tilgjengelig i ditt eget hjerte. Energi følger intensjonen. Emma kan gjennom sin lange erfaring hjelpe deg å finne veien gjennom stagnasjoner og blokkeringer inn i kjærligheten, og hjelpe deg å gjennomskue dine antatte begrensninger. Hun vil være tilgjengelig for deg under kurset, og hjelpe deg å komme i kontakt med det som er såret og derigjennom finne inn til lekenheten.

Emma leder vår Goddess Lushness retreat på Island.