Om oss

Hvorfor Inner & outer journeys?

 

Vi formidler og lager reiser for kropp, sjel og ånd for deg som har lyst til å reise sammen med likesinnede. For å fortelle deg hva vi mener med likesinnede vil vi gjerne beskrive hvem vi tenker at DU er. Og hvis du kjenner deg igjen - vil du elske å reise på turene vi tilbyr.

Om Deg

 

På et tidspunkt i livet hadde du en aha opplevelse, en innsikt som gjorde at du så alt i en større sammenheng.

Det kan ha skjedd som en gradvis innsikt som kom over mange år eller det kan ha skjedd plutselig. Gjennom innsikten forsto du at det er langt mer mellom himmel og jord enn det vi lærer på skolen, blir vist i massemedia eller hører fra kirken, staten og akademia. Du kjente at vi ikke bare er fysiske kropper som lever i en tilfeldig materiell verden - men at vi er spirituelle vesener som tilfeldigvis lever i fysiske kropper. Du forsto at vi alle bare er en del av en felles bevissthet. En fantastisk oppdagelse! Og nå ønsker du å finne andre likesinnede. Din «stamme». Mennesker som deg, som har trådt ut av illusjonen, er åpen for det store mysteriet og søker å finne inn til alt de virkelig er.

Om oss

 

Dette er også en god beskrivelse av oss. Vi er mennesker som deg - som vandrer på vår egen spirituelle vei og som stadig er i utvikling. Vi elsker å reise og erfarer at det å forlate vante omgivelser sammen med andre likesinnede gjør oss mer åpne for ny innsikt og utvikling. Dette vil vi gjerne bidra til at enda flere opplever, og dessuten bare elsker vi å koble sammen mennesker som er på en samme vandringsvei.

Vi har derfor etablert Inner&Outer Journeys for å skreddersy reiser og opplevelser som bidrar til innsikt og utvikling for deg som ønsker å reise med andre sjelsfrender. Noen av våre reiser og retreater har spesifikke temaer som yoga, terapi eller kontakt med naturen. Andre er kun for opplevelse, nytelse og dyp kontakt.  

Kom. Bli med! Du har funnet din stamme.

Vår bakgrunn

 

Inner & Outer Journeys eies og drives av Anniken Enger. Hun er utdannet sosiolog, har over 20 års erfaring fra norsk reiselivsnæring og mer enn 40 års erfaring på den holistiske veien (transformativ terapeut, enneagram coach, yogaterapeut, en rekke kurs (reiki, shamanisme, The Journey, tempelgruppeleder fra Awakening Women Institute m.m.). En lengre reise kalt "Havati" [les: hav av tid], kulminerte med å realisere en drøm hun har hatt i mange år om å ta med mennesker på indre og ytre reiser. Ingenting er bedre for et dypdykk i det indre – enn å befinne seg utenfor vante omgivelser og rammene ligger til rette for det.

Tilbudet av denne type opplevelser er enormt, og utfordringen er å finne fram til de rette kursholderne, de rette kursstedene og de rette destinasjonene – nå når hele verden er en mulighet. Inner & Outer Journeys er derfor etablert for å være en tilbyder av kvalitetssikrede opplevelser, som gjør valget enklere og tryggere for deg som kunde. Vi har gjort researchen for deg.

Miljø og bærekraft

 

Vi formidler reiser, og enhver reise vil sette et miljømessig fotavtrykk. Vi forsøker imidlertid å gjøre hver reise så bærekraftig som mulig, ved å fokusere på miljø og samfunnsansvar i alle ledd; administrasjon, transport, overnatting, servering og kursinnhold.

 

Namaste _/\_

Anniken

 

"Your outer journey may contain a million steps; your inner journey only has one - the step you are taking right now"
-Eckhart Tolle