Kursleder

Alle våre kursledere er valgt med omhu. De har alle fordypet seg i noe de brenner for, har usedvanlige kunnskaper om noe, har spesielt gode evner til å undervise og lede en gruppe. De har alle lang erfaring, og elsker å formidle det de er opptatt av.

 

Kursleder - nyttårsretreat, healing transformation with qigong 

 

Sebastian Bauer

Sebastian Bauer er en av de mest erfarne qigonglærerne i Tyskland. Han er sertifisert i å utdanne qigong-lærere og har undervist tusenvis av deltakere ved kurs og utdanninger i hele Europa og i USA. Sebastian begynte å praktisere taijiquan i en alder av 17 år, og kort tid senere oppdaget han qigong som han nå har holdt på med i over 20 år. I mer enn ti år har han jobbet fulltid med qigong i Berlin.  Sebastian flyttet til Norge i august 2016 og gleder seg over å kunne fortsette med å undervise og formidle de flotte qigong øvelsene her. På kort tid har han lært seg norsk, og undervisningen vil foregå på norsk. Han motiveres av gang på gang oppleve hvordan hans kursdeltakere praktiserer qigong og helbreder seg selv. Tilbakemeldingene han får er blant annet at deltakere forteller at de har funnet en dypere mening med livene sine og at de opplever ny innsikt gjennom qigong praksisen.

Du kan lese mer om Sebastian og qigong på hans hjemmesider her: www.qigong-tkm.no

KURSHOLDER PÅ Ørkenopplevelser, magedans og yoga til eventyrlige Marokko

 

Siri Ydstie

Siri Ydstie eier og driver Oslo Magedansstudio og har jobbet fulltid med undervisning og opptredener i danseformen siden 2000. I tillegg til kurs i eget dansestudio, er hun også en ettertraktet gjesteinstruktør og oppvisningsdanserinne både i Norge og verden forøvrig. Hun har sin magedansutdannelse hovedsakelig fra Egypt og USA, hvor hun har gått i lære hos noen av verdens ledende dansere og pedagoger. Hun reiser jevnlig til Midt-Østen for å fordype sin forståelse for dansen og kulturen, og har tidligere vært i Marokko bl.a. i forbindelse med innspillingen av en CD med magedansmusikk. Siri er også NAF-autorisert instruktør og jobbet en årrekke som instruktør hos StudentIdretten, hun er utdannet Yoga-instruktør fra Yandara i Mexico, og har instruktørutdannelse innen Tahitisk dans (Hula-hula) fra to ulike skoler (Te Tuamarama og Maikea) i tillegg til å være ZUMBA-instruktør. Ved siden av magedanskursene, underviser hun ukentlige hula- og Zumba-timer i eget dansestudio. Siri har også lært opp en rekke andre magedansinstruktører gjennom Norges Danseforbund sitt utdanningssystem. Hun har en Cand Mag-grad fra Universitetet i Oslo med fagene Engelsk, Psykologi og Religionshistorie.

Siri har tidligere reist med grupper på magedansturer til Egypt (2009) og Bali (2007, 2008 og 2009). Her finner du link til Siris hjemmeside og oversikt over kurs, bestilling av oppvisning med Siri mm: Oslo Magedansstudio

 

 

kursleder gudinneretreat på kreta:

 

Kjersti Wold

Retreaten ledes av Kjersti Wold. Hun har nærmere 30 års erfaring med indre arbeid, er skjønnlitterær og faglitterær forfatter og har utgitt 19 bøker i ulike sjangre. Gjennom hele sitt yrkesliv som foredragsholder, kursleder og skrivende har hun vært opptatt av mytologi, arketyper og menneskers indre liv. Hun har i en årrekke holdt kurs i kreativ skriving på Kreta, men i år inviterer hun gudinnene inn, og garanterer et uforglemmelig opphold på Old Phoenix. Se ellers hennes hjemmeside www.noesis.no

Kjersti har praktisert meditasjon siden 1990, har tatt en tantrautdannelse i England, har undervist i drømmetydning og de senere årene har hun fordypet seg i personlighetssystemet Enneagrammet. Hennes ønske for gudinne-retreaten på Kreta er at den vil gi inspirasjon til økt selvforståelse og indre forankring.

Foto: Fredrik Pedersen
 

Kursholder på Yogareise til Bali - kjærlighet som medisin

 

Maja Thune

Maja er spesialpedagog, Kunst og uttrykksterapeut og yogalærer, og jobber til daglig som privatpraktiserende psykoterapeut og yogalærer. Hun er utdannet i Hatha yoga fra India, og har tilbrakt flere opphold på Ashramer i India. Hun er også utdannet yin yogalærer og jivamuktiyogalærer. Maja har undervist på ulike steder i Oslo og omegn de siste ti årene, og kom i 2016 ut med boken "Yoga som terapi" i samarbeid med Gunnar Egeberg. Maja har anvendt yoga og mindfulness som terapeutisk verktøy i en årrekke, som Behandler på DPS, på sykehus og på yogastudioer. Hun startet i 2016 opp sin egen yogautdanning i terapeutisk yoga hvor hun utdanner yogalærere og helsepersonell i hvordan de kan bruke disse kraftfulle metodene i møte med psykiske plager. Som vinyasalærer er hun leken og kreativ, og har som intensjon å veilede hver enkelt elev hjem i egen kropp og i dypere kontakt med hjerte og sjel.

Majas undervisning preges av dyp tilstedeværelse, stor visdom og ikke minst godt humør.

 

Kursholdere på Fullmåneretreat med biodanza i eventyrlige Sintra, Lisboa:

 

Frid Langsrud

Frid er en usedvanlig kvinne; hjertevarm, stødig, inkluderende med en stor porsjon humor. Hun er spesielt god på å skape god stemning i grupper, noe du merker med en gang du kommer i kontakt med henne. Med sin herlige humor og gode menneskekunnskap leder hun gruppen på en varm og synkron måte. Frid er Biodanzalærer, har 16 års erfaring som lærer i grunnskolen og nå bosatt i Lisboa. Hun vil være reiseleder og hovedansvarlig for turen, og lede biodanza sesjonene, noen av dem sammen med Álvaro.

 

 

Signe Katrine Må

Kursleder Signe Katrine MåsøSigne er en varm, romslig, vis og lun moden kvinne med et godt glimt i øyet. Hun har dyp kontakt med Moder Jord og naturen er essensiell i hennes liv. Hun har ledet grupper i ulike varianter i mange år og skaper en trygg og harmonisk atmosfære med sitt varme vesen. Signe er samisk sjaman, Ilaria coach, student ved Norsk Biodanza skole. Hun vil lede meditasjonene og fullmåneseremoniene på fullmånedagen. Hun vil også ha foredrag på fullmånedagen om sin historie. Signe tilbyr individuelle sesjoner om coaching og trommehealing.

 

 

Álvaro Ferreira

Álvaro er en tillitvekkende, karismatisk og kunnskapsrik mann med mye livserfaring og en stor posjon lidenskap for livet. Han har stor evne til å se hvert enkelt menneske for den de er og til å veilede enkeltindivider og grupper i viktige livsprosesser. Álvaro er biodanzalærer utdannet ved Biodanza skolen i Lisboa - Portugal, antropolog, han har studert psykoterapi og har mange års erfaring med å lede ulike selvhjelpsgrupper. Álvaro vil lede to av Biodanza sesjonene sammen med Frid og ellers være lokalkjent guide i noen smmenhenger.

 

Kursholdere På reisen: Sjelens reise til Gudenes øy 

 

Emma Öberg

Emma er en flott og karismatisk kvinne, og er en ettertraktet yogalærer og åndelig formidler på de store yogafestivalene i Sverige. Hun har lang og omfattende yogapraksis, er yogaterapeut, sertifisert Kundalini- og Hathayogalærer, driver Mangalam retreatsenter utenfor Gøteborg, der det tilbys yogaundervisning, Kundaliniyogalærerutdanning mm. Hun har praktisert meditasjon siden hun var 18 år gammel.

Med dyp erfaring i å bruke Kundaliniyoga til personlig vekst veileder hun deg til forståelsen av hvordan Kundalini Yogaverktøyet kan gi deg et energifelt som utstråler kraft. Hennes intuitive, lekne måte å undervise på åpner opp til livsglede. Hun er en intuitiv healer og åndelige leder, Gudinne, prestinne, Shakti, kvinne! Hennes utgangspunkt er at du er hel, fullstendig hellig slik du er allerede er. Det er kjærlighet som helbreder og det er tilgjengelig i ditt eget hjerte. Energi følger intensjonen. Emma kan gjennom sin lange erfaring hjelpe deg å finne veien gjennom stagnasjoner og blokkeringer inn i kjærligheten, og hjelpe deg å gjennomskue dine antatte begrensninger. Hun vil være tilgjengelig for deg under kurset, og hjelpe deg å komme i kontakt med det som er såret og derigjennom finne inn til lekenheten. Hun holder alle yogaklassene, guider deg gjennom ritualer, i tillegg til gruppesamtaler og 1-1 samtaler.

 

Martin Winbo

Martin Winbo er utdannet psykolog fra Lund og Uppsala Universitet (2000-2005) med fokus på den tredje bølgen av CBT (clinical behavior analysis), ACT (Aksept og Engasjement Terapi) som er en syntese mellom Zen buddhisme og radikal behaviorisme.

Det å bli fri fra tankenes begrensninger, komme gjennom stivnede atferdsmønstre, komme fra stagnasjon til bevegelighet, er grunnlaget for alt terapeutisk arbeid. Martin forutsetter at det er ved å nærme seg den vi faktisk er, ved å slutte å unngå det smertefulle og vanskelige at vi finner veien til et meningsfylt og lykkelig liv. Når vi ikke lenger unngår eller flykter, kan vi fokusere på det som gir oss mening. Bærekraftig endring skjer gjennom positiv forsterkning, fordi vi speiler det som fungerer. Det vi gir oppmerksomhet og gir makt vokser! Martin vil med sitt skarpe intellekt og medfødt evne til innlevelse, guide deg gjennom ulike terapeutiske øvelser, foredrag om hvordan sinnet fungerer samt holde individuelle samtaler og gruppediskusjoner. Når du ikke har mot til å forbli i prosessen vil Martin hjelpe deg å finne tilbake igjen.

Emma og Martin har kjent og verdsatt hverandre i 25 år og har etablert et dypt tillits- og samarbeidsforhold som gjør at de kan tilby gruppen en trygg plass å utvikle seg i. Denne kombinasjonen sammen med deres unike kompetanse gir en eksepsjonell terapeutisk bredde. Et rom for kjærlighet og lys, et rom for å vokse og se seg selv som fantastisk og elsket.

 

Ratu Bagus

RatBagus er en energimester og åndelig lærer som ønsker å gjøre oss lykkelige. Alle som møter ham blir berørt av hans omsorg, hans kjærlighet for menneskeheten og hans uendelige medfølelse. Han er ydmyk, men kraftig, mild men fast, har en fantastisk sans for humor og aksepterer alle som de er.

Alltid kreativ i å finne nye måter å vekke våre ønsker om åndelig vekst og en sterkere tilknytning til vår sjel, ser han vårt lys som viser hvem vi egentlig er, og inviterer oss til å finne våre egne sanne selv. Ratu har berørt livet til mange. Et møte med ham er en livsendrende opplevelse.

 

kursleder Spirituell coaching i sahara:

 

Anne Grethe Lynne

Anne Grethe Lynne har jobbet som coach, samtaleterapeut og healer siden 2003.  Hun holder kurs og har jevnlig tema- og meditasjonskvelder. Hun er utdannet Life Coach, NLP Master Practitioner og Healer ved The Paradigm Academy i Oslo. Hun har i mange år jobbet som markedssjef i forskjellige firmaer og har hatt personalansvar i Norge, Sverige og Danmark.  Hun er utdannet Diplom Markedsøkonom fra Norges Markedshøyskole og har studert ved BI. Les mer på hjemmesiden hennes her: www.aglynne.no

Anne Grethe har et helt spesielt forhold til Marokko, og har fordypet seg i kulturen og da særlig berberkulturen, og har hatt med seg grupper til Marokko i flere runder. Med sin varme, åpenhet og nysgjerrighet har hun en egen evne til å komme i kontakt med mennesker, noe som åpner opp for spennende og uventede opplevelser.