Kursleder

Alle våre kursledere er valgt med omhu. De har alle fordypet seg i noe de brenner for, har usedvanlige kunnskaper om noe og er opptatt av de store spørsmålene og sammenhengen mellom kropp, sjel og ånd. De er også valgt ut fordi de har spesielt gode evner til å undervise og lede en gruppe, og elsker å formidle det de er opptatt av.

Vi samarbeider med retreatledere som kjenner seg igjen i Sufi-legenden om de blinde mennene som skulle beskrive en elefant. Alle holdt på ulike deler av elefanten, og noen beskrev den som hårete, andre som myk, ru, hard osv. Og som guruen sa til dem; dere holder i det samme dyret - den kjennes bare ulik for hver av dere avhengig av hvor dere står. Vi kjenner at det er mange veier inn til det som ER, Altet, det guddommelige eller hva det kalles for hver av oss, og samarbeider med de som holder i "elefanten", og som ser at det er mange veier inn til sannheten. 

Vi er svært takknemlige og stolte over å få samarbeide med så mange flotte mennesker. Les videre - så skjønner du hvorfor!

Kursleder - nyttårsretreat, healing transformation with qigong og Soul healing retreat i Toscana

Sebastian Bauer

Sebastian Bauer er en av de mest erfarne qigonglærerne i Tyskland. Han er sertifisert i å utdanne qigong-lærere og har undervist tusenvis av deltakere ved kurs og utdanninger i hele Europa og i USA. Sebastian begynte å praktisere taijiquan i en alder av 17 år, og kort tid senere oppdaget han qigong som han nå har holdt på med i over 20 år. I mer enn ti år har han jobbet fulltid med qigong i Berlin.  Sebastian flyttet til Norge i august 2016 og gleder seg over å kunne fortsette med å undervise og formidle de flotte qigong øvelsene her. På kort tid har han lært seg norsk, og undervisningen vil foregå på norsk. Han motiveres av gang på gang å oppleve hvordan hans kursdeltakere praktiserer qigong og helbreder seg selv. Tilbakemeldingene han får er blant annet at deltakere forteller at de har funnet en dypere mening med livene sine og at de opplever ny innsikt gjennom qigong praksisen.

Du kan lese mer om Sebastian og qigong på hans hjemmesider her.

Sebastian leder to av våre retreater: Nyttårsretreat Healing transformation with qigong og Soul healing retreat i Toscana

KURSleder - Ørkenopplevelser, magedans og yoga til eventyrlige Marokko

Siri Ydstie

Siri Ydstie eier og driver Oslo Magedansstudio og har jobbet fulltid med undervisning og opptredener i danseformen siden 2000. I tillegg til kurs i eget dansestudio, er hun også en ettertraktet gjesteinstruktør og en av de få i Norge (om ikke den eneste) som kan leve av å opptre med magedans, både i Norge og verden forøvrig. Hun har sin magedansutdannelse hovedsakelig fra Egypt og USA, hvor hun har gått i lære hos noen av verdens ledende dansere og pedagoger. Hun reiser jevnlig til Midt-Østen for å fordype sin forståelse for dansen og kulturen, og har tidligere vært i Marokko bl.a. i forbindelse med innspillingen av en CD med magedansmusikk. Siri er også NAF-autorisert instruktør og jobbet en årrekke som instruktør hos StudentIdretten, hun er utdannet Yoga-instruktør fra Yandara i Mexico, og har instruktørutdannelse innen Tahitisk dans (Hula-hula) fra to ulike skoler (Te Tuamarama og Maikea) i tillegg til å være ZUMBA-instruktør. Ved siden av magedanskursene, underviser hun ukentlige hula- og Zumba-timer i eget dansestudio. Siri har også lært opp en rekke andre magedansinstruktører gjennom Norges Danseforbund sitt utdanningssystem. Hun har en Cand Mag-grad fra Universitetet i Oslo med fagene engelsk, psykologi og religionshistorie.

Siri har tidligere reist med grupper på magedansturer til Egypt (2009) og Bali (2007, 2008 og 2009). Her finner du link til Siris hjemmeside og oversikt over kurs, bestilling av oppvisning med Siri mm: Oslo Magedansstudio

Siri leder vår magedans og yogareise til Marokko: Ørkenopplevelser, magedans og yoga i eventyrlige Marokko 

kursleder - gudinneretreat på kreta

Kjersti Wold

Kjersti Wold har nærmere 30 års erfaring med indre arbeid, er skjønnlitterær og faglitterær forfatter og har utgitt 19 bøker i ulike sjangre. Gjennom hele sitt yrkesliv som foredragsholder, kursleder og skrivende har hun vært opptatt av mytologi, arketyper og menneskers indre liv. Hun har i en årrekke holdt kurs i kreativ skriving på Kreta, men nå setter hun opp Gudinneretreat for 3. gang på Kreta. Se ellers hennes hjemmeside her.

Kjersti har praktisert meditasjon siden 1990, har tatt en tantrautdannelse i England, har undervist i drømmetydning og de senere årene har hun fordypet seg i personlighetssystemet Enneagrammet. Hennes ønske for gudinne-retreaten på Kreta er at den vil gi inspirasjon til økt selvforståelse og indre forankring.  Kjersti leder vårt Gudinneretreat til Kreta.

Foto: Fredrik Pedersen

 

KURSLEDER - NEKTAR FOR SJELEN - KREATIV RETREAT PÅ SAMOS

Åsne Margrete Reiten

Åsne Margrete Reiten er utdannet billedkunstner, kroppsterapeut (Rosenmetoden) og parterapeut og har siden 2005 holdt kurs i skapende arbeid. Hun har holdt årskurset «Kvinner som løper med ulver», basert på den kjente boka med samme tittel: 5 helger med fortellinger og myter som   innfallsvinkel til indre og skapende liv, samt har lang erfaring med kursvirksomhet og veiledning for offentlig sektor. I 2009 vant hun Porsgrunnsprisen for sitt arbeid med kultur og psykisk helse. Fra og med debutantutstillingen som billedkunstner i 2001 har hun hatt en rekke separatutstillinger, utsmykkinger og deltatt på kollektivutstillinger.

Hun har jobbet mye med affirmasjoner, og opplever at det å elske frem det som skjuler seg av smertefulle følelser - er en «metode» som fungerer godt og som hun bringer inn i denne retreaten. Som hun sier: «Vi må våge å møte det som er, ikke sirkle rundt, da kommer vi ingen vei. Sannhet og ekthet, er hva vi søker. Da er kroppen, pusten og ditt eget speilbilde en god veiviser. Da er uttrykket ekte i kunsten og kilden utømmelig».                                                 

Om du vil lese mer om Margrete, se hennes hjemmeside her.

Margrete leder vår retreat på Samos - Nektar for sjelen - kreativ retreat på Samos.

Reiseleder - YOGA- OG STRANDFERIE TIL KOH PHANGANG, THAILAND

Anniken Enger
 

Anniken Enger er daglig leder og gründer av Inner & Outer Journeys, og har jobbet med reiseliv i forskjellige former "hele sitt liv". Hun har jobbet med markedsanalyser, research og kunnskapsbasert strategisk rådgivning for norsk reiselivsnæring i nærmere 20 år. Paralellt tok hun en fireårig utdannelse innenfor energi-psykologi på Aruna Akademiet, enneagram-coach utdanning på Makani akademiet, tempelgruppeleder hos Awakening women institute mv. I 2014 skjønte hun at hun måtte bryte ut av det vante mønsteret for å finne ut hva hun egentlig ville, sa opp jobben og la ut på en lengre reise med sin mann. Resultatet var tilblivelsen av Inner & Outer Journeys. Hun lever og ånder for å ta med mennesker på indre og ytre reiser, og legge til rette for at hver enkelt deltaker skal komme nærmere det som ER, der svarene på de store spørsmålene stiger opp fra dypet av sjelen, og der transformasjon kan skje som en naturlig prosess.

Anniken er en god og kunnskapsrik reiseleder som skaper en trygg ramme rundt reisene. Hun byr gjerne på seg selv og holder samlinger på stranden eller arrangerer andre aktiviteter på strak arm om ønskelig. Hun bidrar til at hver enkelt deltaker blir sett og er tilgjengelig for å ta imot alt som måtte komme opp av prosesser, tanker og ideer.

Anniken er reiseleder på våre reiser til Rishikesh og på vår yogaretreat: Yoga- og strandferie til Koh Phangan i Thailand.

Kursleder Christina Nordstjärna

 

Christina Nordstjärna er Spesial sykepleier, Akupunktur, Hypnoterapeut, Yoga og Mindfulness Instruktør. Hun har gått Osho energi og pust skole hvor hun har studert hvilken effekt pust, hypnose og meditasjon har på kropp og sinn siden 2012. Hun har skrevet flere artikler om pust, hypnose og meditasjon. Hun har bodd med åndelige lærere i India i 10 år - hvor man integrerer og utdyper indre erfaringer. Christina bor nå i Oslo og jobber som en spesialsykepleier og holder ukentlige kurs i yoga, pustearbeid, hypnose og oppmerksomhet. Hun jobber mye for å gi deltakerne en indre og ytre opplevelse av bevissthet, nærvær, indre kraft og stillhet. Om du vil lese mer om Christina, se hennes hjemmeside her.

Christina vil være leder på vårt retreat til India høsten 2018 som er unnder planlegging. Her vil vi besøke Oshos ashram i Pune, delta på meditasjonene der, og avslutte med yoga på stranden i Goa.