Goddess Lushness retreat på Island

20 - 26 september 2018

Kom og bli med oss til Island! På denne retreaten har retreatlederne Emma Öberg og Hugrun Fiola satt sammen alt de elsker for å gi deg som kvinne en plass til å smelte, åpne og ekspandere i. Her kan du oppleve kundaliniyoga, Aquarian sadhana, levende musikk og sang, termodynamisk oppvarmede basseng – der vi flyter med flytebånd rundt armer, ben og under hodet – til gong og klang, vandringer i islandsk natur, ritualer, varme kilder, høyt vibrerende næringsrik mat, svettehytte, selvmassasje, fullmånefest, søster-fellesskap og risting.

Under trygg veiledning av Emma Öberg, en av Sveriges mest erfarne yogalærere, hedrer vi vår følsomme feminitet, åpner og utvider våre sårbare hjerter og skaper en hellig plass hvor vi kan slappe av og være helt trygge.

Innhold på retreaten

På denne 7 dagers retreaten bygger vi opp og styrker vår feminine kraft, frodighet, mykhet og flyt. Vi starter med en renselse i en herlig svettehytte – og avslutter med et fantastisk fullmåneritual.

Vi ærer det sensitive og feminine, det åpne hjertet og dets sårbarhet ved å tilrettelegge for et hellig rom som vi kan slappe av i, åpne opp og utvide oss i. Guidet av en islandsk shaman, starter vi retreaten med en svettehytte – der vi guides til fornyelse og til å slippe ned forsvaret, så vi kan dypdykke inn i den nyfødte sensitiviteten i våre hjerter. Hver dag gjør vi en Aquarian Sadhana med live musikk. Vi synger og utforsker helheten i vår utvidende feminine kraft. Vi feirer oss selv og hverandre gjennom søster-fellesskap og delinger.

Vi vil jobbe med kundaliniyoga, dans, bønn, risting, lyd, selvmassasje, gong-bad, ritualer, kanalisering og noe tantrisk energiarbeid for å åpne vår energi. Vi vil få oppleve sauna, varme kilder og badebasseng.

Vann er elementet som hører til det andre chakraet, og vi vil åpne dette og komme i kontakt med vår seksualitet, kreativitet og intuisjon.

Vi gjør denne reisen som en pilegrimsferd inn til vår kraft, gjennom dyp avslapning og en ytre pilegrimsreise til Islands ville natur, vulkaner, isbreer og varme kilder. Dette er en hyllest til vår intuisjon, til følelsenes visdom, til kreativitetens kraft, til seksualiteten og avslapningens gave! Syv dager med selvkjærlighet, selvomsorg og selvtillit. Siste kvelden feirer vi fullmånen – med ritual og fest.

Retreatstedet

Vi vil bo på Sacred Seed Birkihof - se mer HER 

Birkihof er fantastisk sted beliggende i Syðri Reykja nær Laugarvatn, ca. 1 times kjøring øst for Reykjavik. Området er omgitt av vill og vakker natur som er en nytelse for både øye og sjel under ditt opphold. Stedet har både svømmebasseng, jacuzzi og svettehytte. Birkihof er et varmt og vakkert islandsk gjestgiveri med plass til 18 personer, og med fokus på å servere god og næringsrik mat.

Svettehytten skal vi benytte under retreaten - og er et anerkjent ritual der formålet er å rense kropp, sjel og sinn. Vi kvitter oss med tankene som ikke tjener oss mer og kommer tilbake til vårt naturlige jeg.

Kursledere

Emma Öberg er kundalini yoga lærer og tantra utøver som har fokus på det hellige femine i oss.  Hun har lang og omfattende yogapraksis, er yogaterapeut, sertifisert Kundalini- og Hathayogalærer, driver Mangalam retreatsenter utenfor Gøteborg, der det tilbys yogaundervisning, Kundaliniyogalærerutdanning mm. Hun har praktisert meditasjon siden hun var 18 år gammel. og driver yoga lærerutdanning i Sverige og Danmark. Hun er opptatt av det ville, ekspansive og sårbare hjertet som øser ut kjærlighet til verden og som lar oss vokse og leve vårt sanne liv. Hun er en lidenskapelig lærer som ser det unike i deg. Hun er en intuitiv healer og åndelige leder, Gudinne, prestinne, Shakti, kvinne! Hennes utgangspunkt er at du er hel, fullstendig hellig slik du allerede er. Det er kjærlighet som helbreder og det er tilgjengelig i ditt eget hjerte. Energi følger intensjonen. Emma kan gjennom sin lange erfaring hjelpe deg å finne veien gjennom stagnasjoner og blokkeringer inn i kjærligheten, og hjelpe deg å gjennomskue dine antatte begrensninger.

 

Hugrún Fjóla er en ukulelespillende mantra-synger som skriver og utfører sin opprinnelige «sound». Hun er født på Island, men bor i Danmark. Hun har sunget hele livet, med kor, band og solo, men fant virkelig stemmen sin i Kundalini Yoga-tradisjonen. Hun har reist og spilt sin mantramusikk rundt i Europa de siste par årene og holder på med innspilling av et album som vil være tilgjengelig innen utgangen av sommeren. Hennes stemme har en krystallklar kvalitet som berører og åpner hjertet og forbinder oss til vår dypeste bevissthet. Å lytte til henne er en fantastisk opplevelse. 

 

Her kan du høre Hugrún Fjóla i live-opptak - inne i en tom fiskecontainer. Rett og slett magisk:

Transport

Flybilletter er ikke inkludert i prisen. Vi anbefaler følgende direkteflyvning med SAS:

Fra Oslo, Gardermoen 20.sep kl 10.15 ankommer Reykjavik kl 11.05 (lokaltid) og retur fra Reykjavik 26. sep kl 11.45 med ankomst Oslo, Gardermoen kl 16.25.

Pris per januar 2018: 2.200,-

Vi kan være behjelpelig med å bestille flybilletter om ønskelig.

 

 

Status:
Fullt

Kart


Interessert i å høre mer om denne reisen?