Finding self love - retreat på Bali

14 - 21 april 2019 ♦ selv-kjærlighet ♦ avslapning ♦ watsu ♦ yoga ♦ pust ♦ delingsgrupper ♦ fellesskap ♦ sang og dans

Velkommen til Bali påsken 2019! "Finding self-love" er en ukes retreat hvor du og dine indre opplevelser står i fokus. Guidet av et stjernelag av retreatledere (les mer under) får du oppleve watsu (vann-healing), massasje, sang og dans, lett morgenyoga, frigjørende pust og delingsgrupper. Gjennom mykhet, omsorg og trygge rammer blir du støttet til å finne din sannhet i møte med øvelsene og i møte med andre. Og ikke minst så får du oppleve Bali! Og Bali er det perfekte stedet for denne retreaten - med de milde og omsorgsfulle balineserne, det varme klimaet, den frodige naturen og den rike kulturen. Det er allerede en fin gjeng som kommer, men det er plass til flere – ja, kanskje du vil bli med?

Retreaten blir ledet av Bjørn Årstad Seyffarth som har arbeidet med ulike former for coaching og personlig utvikling i en årrekke blant annet gjennom Leadership by Heart. Han har fått med seg et team av fantastiske retreatledere: Michael "Watsu" Hallock er en av verdens beste på Watsu (vann-healing) som også kommer til å lede andre workshops, blant annet dans. Jeremiah Abrahms leder Dream Journey – en dyp reise gjennom frigjørende pust. 

"Finding self love"-retreaten ble gjennomført første gang i fjor - og får svært gode tilbakemeldinger fra tidligere deltakere (og flere av de som var med forrige gang har meldt seg på igjen): 

«Finding Self-Love på Bali? Ja, det gjør man. Man finner egenkjærlighet. Masse egenkjærlighet. Men man finner mer! I løpet av prosessen man går igjennom, i løpet av uka, gjennom dagene, og øvelsene, finner man den man var, er, og ønsker å bli. Man erindrer! Gjenoppdager!

Pusteøvelsen, der man sitter igjen med innsikter det er umulig å sette ord på, som endrer alt man trodde man var nødt til å være, alt man har trodd man måtte leve med. Som endrer synet på Selvet! Jeg brukte mange uker, kanskje måneder etterpå på å ta det innover meg, skjønne at det er så enkelt- Kjærlighet endrer alt!

Watsuen, det å stole helt på at noen passer på deg, så du bare kan flyte – så vanskelig, men så lett! Så befriende! Og musikken! Dansen! Lekenheten! Gleden ved å være til i sin egen kropp! Kjærligheten mellom alle som er der, det å vise omtanke for seg selv og alle andre – så vanskelig, men så lett!

Å være på Bali denne uka var som å stå i regnet og bli vasket ren – man fikk en ny start. Bjørn var en fantastisk vert, med flere co-verter som ordnet alt av små problemer som kunne oppstå. Naturen, lydene, luktene, menneskene som bor der, maten, havet – helt fantastisk. Opplevelsen kan beskrives med mange ord, skal jeg bruke kun ett må det bli Magisk. Helt magisk.»

Kjersti Eidsvaag

Retreatledere

Bjørn Årstad Seyffarth har gjennom en årrekke ledet grupper, seremonier, workshops og sangsirkler i Oslo, på Ängsbacka og rundt i verden. Han har en egen evne til å skape et varmt rom hvor det føles trygt å åpne seg. Siden 2014 har Bjørn vært med å bygge opp Leadership by Heart Coaching til hva det er i dag. Bjørn har skrevet boken ”Kunsten å coache” som er pensum i coaching-utdannelsen.  I 2017 grunnla Bjørn Finding Self-love og har gjennomført to vellykkede retreater med konseptet så langt. De siste fem årene har han bodd på Bali det meste av året. Bjørn har også en faglig bakgrunn innen filosofi, religionshistorie, lingvistikk og pedagogikk fra Universitetet i Oslo hvor han tok hovedfag i religionshistorie. I 2005 ble han utdannet filosofisk praktiker www.nsfp.no. Dette ledet til arbeid innen kognitiv terapi, positiv psykologi, LØFT (løsningsfokusert tilnærming) og ART (Aggression Replacement Training). Bjørn er også utdannet lærer (PPU 2005) og har jobbet med både Steiner-pedagogikk og Montessori-pedagogikk. Hvis du vil lese mer om Bjørn, kan du gjøre det her.

 

Michael «Watsu» Hallock er en terapeut med over 20 års internasjonal erfaring som terapeut, trener og retreatleder på noen av de mest kjente destinasjonene i verden for spirituelt arbeid, inkludert Chivasom Thailand, Golden Door Australia og Five elements Bali. Han leder både meditasjon og mindfulness, holistisk yoga, par-yoga, latter-yoga, ekstatisk dans, energi healing, selv-akupressur, magemassasje, Aquatic Bodywork og pararbeid. Han er utdannet yogalærer (Advanced Yogic Studies) ved det kjente Bihar School of Yoga i India, etter 1 års intensiv opplæring. Han fikk sin opplæring som Aquatic Bodyworker av en av pionerene innenfor teknikken, og selv ble han nylig omtalt i National Geographic Indonesia som en av de ledende trenerne i Asia. Pararbeid har han lært av velkjente lærere som Margot Anand og Karina Valesco. Michaels studenter og klienter forbinder han med varme, ro og glede og han har en smittende lidenskap for det han tilbyr.

 

Jeremiah Abrams er en jungiansk terapeut og forfatter bosatt i Ubud, Bali. Han er en svært populær lærer og ansees som en ledende ekspert på skyggearbeid. Han er en pioner innen pustearbeid, innovasjons- og bevissthetsforskning, og har over 35 års erfaring innenfor selvutvikling og undervisning. Han har skrevet flere bøker som bl.a. bestselgende «Meeting the Shadow», «The Hidden Power of the Dark Side of Human Nature», «The Shadow in America» og «Reclaiming the Inner Child».
Han leder blant annet “The Dream time Journey: The Path of Direct Experience.

Dagsplan

Retreaten starter søndag 14. april og avsluttes søndag 21. april. Vi anbefaler at du kommer en dag eller to (eller flere:-) ) før retreaten - så du får aklimatisert deg og kommet inn i ny døgnrytme før retreaten starter.

Det er forskjellig workshops hver dag avhengig av temaet vi går gjennom: Det blir to dager med Watsu, det blir sjokoladeseremoni, dans, åpen scene, balinesisk massasje (2 herlige massasjer er inkludert), Dream Journey med Jeremiah Abrams og mye mer. En av de siste dagene tar vi en utflukt til et balinesisk vanntempel hvor vi får oppleve kulturen og naturen på nært hold. En vanlig dag på retreaten kan se ut omtrent som dette:

07.00 - 08.30 Lett yoga

08.30 - 09.30 Frokost - friske tropiske frukter, te og kaffe, vegetarbuffet

10.00 - 10.30 Morgenmøte - gjennomgang av programmet for dagen + sang og dans

10.30 - 12.30 Workshop - Hva trenger du for å følge deg trygg? (Forskjellig tema hver dag)

12.30 - 13.30 Lunsj - friske tropiske frukter, te og kaffe, vegetarbuffet

14.00 - 16.00 Watsu med Michael i oppvarmet basseng (Forskjellig workshop hver dag)

16.30 - 17.30 Delingsgrupper med 5-6 deltakere i hver gruppe

18.00 - 19.30 Middag - friske tropiske frukter, te og kaffe, vegetarbuffet

19.30 - 22.00 Film (valgfritt) - (Forskjellige aktiviteter hver dag)

Hotellet

Vi bor i dobbeltrom på Svarga Loka Resort, en frodig oase i den koselige bydelen Penestanan, rett utenfor Ubud. Her har vi et trygt fristed for avslapning og utforskning av oss selv. Svarga Loka har også et vakkert watsu-basseng, et basseng som kan oppvarmes opp til kroppstemperatur. Rommene er lekkert innredet med to separate senger. Det er også mulig å bestille enkeltrom mot tillegg i pris. 

Vi anbefaler at du kommer noen dager før retreaten, og bli gjerne igjen noen dager etter. Du kan bo Svarga Loka Resort hvor retreaten holdes da også. Priser på rom utenom retreaten finner du på deres hjemmeside her: svargalokaresort.com. Alternativt kan vi anbefale det veldig koselige hotellet Bali Swasti som er noe rimeligere. Se deres hjemmeside her: baliswasti.com.

Om Ubud, Bali

Ubud er på mange måter Balis kulturelle hjerte – bare en times kjøretur nord for flyplassen. Området har lang tradisjon for håndverk og treskjæring. Det er hundrevis av butikker som selger antikviteter, treskjæringer, tekstiler, malerier og smykker i Ubud. Du finner også flere kunstmuseer i verdensklasse her. Ubud er også blitt et senter for yoga, åndelighet, healing og fantastisk god vegetarmat.

Transport

Flybilletter er ikke inkludert, men vi ordner gjerne flybilletter for deg, bare si fra når du booker. Vi henter deg på flyplassen når du ankommer uansett hvilket fly du tar. Retur til flyplassen ordner alle selv.

Vi anbefaler at du kommer før retreaten og gjerne blir igjen noen dager etter. Da får du anledning til å tilpasse deg tidsforskjell, og lande både på Bali og i deg selv før du går inn i retreaten. Det lønner seg å bestille flybilletter så tidlig som mulig, prisen stiger nærmere avreise. Du kan sjekke flybilletter her: Momondo.com

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til denne retreaten der du får oppleve et stjerneteam av retreatledere på en drømmedestinasjon.

Dette blir vakkert!

Status:
Fullt

Kart


Interessert i å høre mer om denne reisen?