Breathworkretreat - i magiske Glastonbury

27 sept - 2 okt 2019 ♦ kvinnekraft ♦ breathwork ♦ mytiske steder ♦ frigjørende energier ♦ meditasjonsreiser ♦ fellesskap

Kom og bli med oss til Glastonbury i Somerset/England, og la deg inspirere av de frigjørende energiene, den frodige naturen og de nydelige autentiske omgivelsene som er å finne her. 

Glastonbury er en fryd å besøke. Her finner du en røkelsesduftende blanding av engelsk sjarm, alternativ kultur og åndelig historie. Her kan du oppleve de ukonvensjonelle butikkene som selger alt fra helende krystaller til organiske skjønnhetsprodukter.

Vi bor i unike og vakre omgivelser ved den hellige brønnen Chalice Well som er kjent for «The Red Spring» - kvinnekraftens helende vann. Retreaten er for deg som ønsker et dypdykk inn i hvem du er og hvem du ønsker å være - der bare du har fasiten.

I dette energisterke området, vil retreatlederne Mona Kylstad og Maria Susanne Erichsen guide deg i daglige breathwork-sesjoner. The Guardian kaller Breathwork «den nye yogaen» - og denne metoden er virkelig helt usedvanlig kraftfull og må bare oppleves. Du vil kunne oppleve å finne dypere innsikt og raskere erkjennelser. Du vil også få oppleve qigong, meditasjoner og utflukter til energifylte steder med mer.

Reisen passer for deg som

 • Ønsker å kjenne hvilken forskjell pusten din (breathwork) kan gjøre for kropp og sjel
 • Ønsker å bli bedre kjent med din egen sannhet
 • Ønsker å oppleve den frie, avslappende og kreative stemningen i Glastonbury
 • Ønsker å reise i en liten intim gruppe i et aksepterende miljø med likesinnede
 • Ønsker egentid i spennende vakre og energetiske omgivelser, hvor det er lett å gi slipp på indre stress, frigjøre seg selv fra det gamle og hente ny energi! 

 

Tilbakemeldingene fra tidligere kursdeltagere er at de har satt stor pris på muligheten til å være en del av en gruppe, bli speilet og få nye klare retninger i livet. 

«Mona og Maria hjalp meg å bli mer bevisst på egne ressurser. Jeg opplevde påfyll, samhold og kjærlighet. Det beste for meg var å få mulighet og rom til å fokusere helt og holdent på meg selv, og få veiledning på hvilke muligheter jeg har som venter der ute.» Tone, 58 år

«Mona og Maria hadde lagt til rette for et meget variert og spennende kurs, hvor min erkjennelse ble at følelsene sitter i hjertet. Jeg har lært en ny positiv tankegang som jeg minner meg selv på hver eneste dag. Jeg har lært beskyttelsesøvelser som vil være til stor hjelp for meg i hverdagen. Nå skal jeg bli sett! Jeg er trygg!» Line, 30 år

Om retreatlederne

Mona Kylstad (til høyre) har fullført 4 års utdannelse ved Lykleungen Skole/Sissel Tvedte (2008-2011). Hun har 9 års erfaring som Rebirther, er Andningsinstruktør i Medveten andning og utdannet Licensed NLP Business Master Practitioner Carrieer Adviser ™ ved Fenomental AS. Siden 2005 har Mona jobbet som veileder og kursholder i sitt firma Reinspire, hvor hun har benyttet ulike metoder/terapiformer og hjulpet mennesker med livsendringer og bevisste valg. Mona er spesielt opptatt av individets fysiske og psykisk helse gjennom pust, ernæring og eteriske oljer.  Tidligere jobbet Mona 18 år i DnB i ulike stabsfunksjoner og i de senere årene har hun også vært innleid konsulent som karriererådgiver og -veileder.

«Mona er brennende opptatt av hvordan pusten kan endre ditt liv og din helse!»

Maria Susanne Erichsen har fullført 4 års utdannelse ved Lykleungen Skole/Sissel Tvedte (2009-2013). 6 års erfaring som Rebirther, og utdannet Coach hos Leadership by Heart. Siden 2001 har Maria jobbet som kursholder, pedagogisk leder og virksomhetsleder i barnehage der hun har fokusert på å se det beste i hvert enkelt menneske. Maria har bred erfaring innenfor familieveiledning og veiledning. I sitt arbeid har hun brukt ulike metoder og transformasjons verktøy, for å hjelpe mennesker til å løse sine egne problemstillinger og komme nærmere seg selv. Videre jobber Maria frilanse som musiker, kursholder, barne- og familie konsepter og barnekonserter.

Marias første reise til Glastonbury var i 2013. Hun hadde lest boken «Hvite steiner» av Lisbeth Lyngås, hvor forfatteren nevner Glastonbury og sine opplevelser der - og kjente en umiddelbar dragning til stedet. Hun bestilte turen og dro av sted på sin første alene-reise til et ukjent sted.  På reisen fikk hun mange nye venner og sjelsettende opplevelser - som har endret livet hennes. «En del av meg er alltid i Glastonbury», sier hun - noe hun ikke er alene om. Det er noe helt spesielt med de lette og lekne energiene, som får kreativiteten til å blomstre. Her kommer du nærmere hjertet ditt.

Dagsplan

 • Morgen meditasjon og øvelser
 • Frokost
 • Samling - Breathwork/øvelser/delinger/oppgaver/utflukt
 • Lunsj, fritid
 • Samling - Breathwork/øvelser/delinger/oppgaver
 • Middag
 • Kveldssamling - avslutning for dagen

Utflukter 

 

Glastonbury Tor er en av de mest berømte landemerkene i Somerset - om ikke hele West Country. Det er ikke bare berømt fordi det kan sees på lang avstand, men også fordi det har stor åndelig betydning for mange mennesker. Hvis du vil lese mer om Kong Arthur og Glasontbury Tor kan du se HER

«The Gog & Magog» Vi vil i løpet av oppholdet ha utflukter til «The Gog & Magog» som er to gigantiske gamle eiketrær. Disse markerer en av yttersidene av det hellige Avalon-landskapet, hvor de står i konstellasjon med andre hellige steder som - The Tor, Chalice Hill, klosteret og Wearyall Hill. Du kan lese mer om dette HER

Den siste utflukten må bli en overraskelse. Det skjer mye forskjellig i byen, så akkurat hva som skjer når vi er der er litt for tidlig å si.

Overnattingsstedet

Vi skal bo på i et eget hus, Little St. Michaels, inne i Chalice Well, en nydelig park med en av Storbritannias eldste og mest kjente hellige brønner. Brønnen ligger i Vale of Avalon mellom den berømte Glastonbury Tor og Chalice Hill. Det er kun partnere av Chalice Wells som får lov til å leie dette helt spesielle retreathuset inne i hagen.

Vi har hele Little St. Michaels for oss selv, og omgitt av vakre hager og frukthager er det en levende helligdom. Her kan vi oppleve stillheten og helbredelsen som ligger i de helt spesielle og sterke jordenergiene i området.  I over to tusen år har dette vært et sted hvor folk har samlet seg for å drikke det helende vannet («Red Spring») og finne trøst, fred og inspirasjon. Vi har valgt å holde retreaten her, på grunn av den nydelige, vakre og beroligende atmosfæren. 

Vi har vår egen kurssal og tilgang til en vakker meditasjonssal som hver og en kan trekke seg tilbake til i ledige stunder. I disse vakre omgivelsene hvor jordenergien er ekstra sterk kommer du lettere inn til din indre kjerne og raskere i kontakt med nye erkjennelser.

HER kan du lese mer om Chalise Well og overnattingsstedet.

Mat

Frokost er inkludert i prisen, andre måltider lager man enten selv/sammen på kjøkkenet på Little St. Michaels.

Glastonbury er lett å orientere seg i og har mange små butikker, cafeer og spisesteder. Her er det muligheter for vanlig tradisjonell engelsk kost, vegetarmat og mange alternativer for deg som er veganer. Pris på mat er varierende. Vi har et eget skriv som du vil få ved kursstart om restauranter og priser, slik at du kan få mulighet til å tilpasse det til ditt eget budsjett. Retreathuset har eget kjøkken med kjøleskap, som alle kan benytte seg av. Vi lager en del av måltidene sammen. Chalice Well er opptatt av vegetarisk mat, det er derfor viktig at vi forholder oss til dette. Frokost hver morgen vil være havregrøt eller chiapudding med nøtter og frukt. Vi oppfordrer dere som ikke ønsker en slik start til å ha med eller handle inn til egen frokost. Måltidene spises sammen for de som ønsker det.

Ankomst og transport

Det er mange måter å komme seg til Glastonbury på, men vi anbefaler følgende reiserute - og setter opp minibuss som korresponderer med dette toget:

Fly til Heathrow, deretter tog til Paddington St. (i London).

Deretter tog fra Paddington Station til Castle Cary med avgang kl. 13:00 og ankomst ca. 16:00. Prisen er 52 pund og bør bestilles god tid i forkant på www.thetrainline.com.

Du kan også velge din egen reiserute. Da tar du bare taxi til Chalice Wells/Little St. Michaels.

Innsjekking på Little St. Michaels er mellom kl. 14.00 og kl. 17.30. Retreaten starter kl. 18.00.

Ankommer du før innlosjeringstid oppfordrer vi deg til å slappe av på en nærliggende cafe eller gå til innkjøp av litt mat. Chalice Well har mulighet til å oppbevare bagasjen din for deg, om du kommer før rommet ditt er klart.

 

Vi ønsker deg varmt velkommen - og håper å viderebringe vår lidenskap for breathwork og ikke minst kraften og magien i Glastonbury videre til deg som deltaker!

Ta gjerne kontakt med Mona hvis du har spørsmål om innholdet i retreaten: mona@go4u.no 

 

Pris fra og med:
9 900,-
Dager:6
5 overnattinger i flersengsrom
Frokost hver dag
Transfer i minibuss som korresponderer med den foreslåtte reiseruten
3 utflukter med varighet på ca. 3 timer
Morgenmeditasjon m/ulike øvelser
2 daglige samlinger: pustesesjoner/breathwork, riter, meditasjonsreiser, helsebringende hverdagsøvelser, veiledning, individuelle-/ gruppeoppgaver, m.m.
TransportType:Ingen transport
Bestill reise

Kart

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra og med pris
27/9Breathworkretreat - i magiske Glastonbury. Mer enn 89 900,-Bestill

Interessert i å høre mer om denne reisen?