Breathwork, mindfulness og yogaretreat - India

4 - 16 november 2018 (inkl 2 reisedøgn) ♦ breathwork ♦ mindfulness ♦ yoga ♦ Osho meditation resort ♦ ayurvedisk massasje ♦ strandliv ♦ fellesskap

På denne unike reisen inviteres du med til verdens vakreste ashram i Pune og videre til Indias strandparadis; Goa! Dette blir en revitaliserende og transformerende reise for kropp og sjel, og samtidig en opplevelsesreise til India. Vi tilbringer de fire første dagene på Osho International Meditation Resort - en opplevelse i seg selv. Her tilbys ulike meditasjoner tilpasset vestens hurtige tempo hele dagen. Vi får delta på meditasjon i det helt unike meditasjonsrommet laget i hvit marmor og formet som en pyramide. Stillheten her inne er til å ta og føle på. I denne ashramen får vi oppleve Oshos tidløse visdom om livet, kjærligheten og åndeligheten.

Det tilbys 8 forskjellige meditasjoner, fra passive til svært aktive, fra kl. 6 om morgenen til 8 på kvelden. Christina anbefaler at alle deltar på; dynamisk meditasjon/kundalini meditasjon på morgen og ettermiddag, og meditasjon med video på kvelden.

På dagtid vandrer vi i den vakre parken på 12 mål, som i seg selv gjenspeiler meditasjon og oppmerksomhet. Du kan også besøke Basho Spa som har et svømmebasseng, boblebad, treningsrom (ikke inkludert i prisen). Vi besøker også Oshos fabelaktige bokhandel, lytter til lydene i parken, nyter påfuglene som vandrer rundt og bare ER.

Man vil møte mennesker fra hele verden på en av kafeene eller i den vakre spisesalen og vi treffes et par ganger i løpet av dagen for å snakke om erfaringer og opplevelser. Mange får sterke og nye inntrykk av å besøke India, og for mange har besøk i Oshos ashram vært en så dyp opplevelse at de har forandret synet på livet for alltid.

«Each person is born to be a Buddha, less than that is not going to fulfill you.»

Osho

Etter Pune, tar vi innenriksflyet til Goa, der vi bor på et herlig resort-hotell på Agonda Beach. Her vil Christina undervise i breathwork, mindfulness, yoga og vil tilby hypnoterapi for den som ønsker. Christinas intensjon er å gi deltakerne en indre reise slik at de finner den plassen i seg selv der kraft, stillhet og entusiasme finnes. Metodene hun bruker hjelper oss inn i større bevissthet om vår plass i verden, plass i eget liv og hvilke valg vi tar. Dette kan øke vår livskraft, kreativitet og vitalitet. Dybdeavspenning og hypnose er verktøy som skaper raske og kraftfulle endringer. De kan også hjelpe oss med vår motivasjon og kreativitet. Alt dette vil Christina berøre når hun guider oss gjennom vårt daglige yogaprogram i vakre Goa. Mange som praktiserer yoga, breathwork og mindfullness regelmessig synes det er den mest kraftfulle erfaringen de har opplevd.

Sagt av tidligere kursdeltaker:

«Jeg merker klart at noe har skjedd med meg. Jeg har sterkere selvtillit, føler meg sterkere. Det er som om jeg har fått en ny kraft, som kommer innenfra»

Anne

«Christina tar deg med på en indre reise som du ikke tror finnes. Pusten er nydelig, og gir sterk energi til kroppen. Hypnosen er som en drøm. Jeg elsker det!» –

Ida

Dagsplan

 

Pune:

Vi reiser til Osho senteret tidlig på morgenen før frokost for å delta på første meditasjon. Deretter kan de som vil gå tilbake til hotellet for frokost og en dusj for så å gå tilbake til senteret og delta på det man ønsker selv. Vi vil treffes et par ganger i løpet av dagen for å dele erfaringer og opplevelser. Alle måltider unntatt frokost kjøper vi selv på senteret.

Goa:

  • Morgen yoga
  • Frokost (inkludert)
  • Samling – breathwork, hypnoterapi og sharing
  • Fritid; her er det mye man kan gjøre på egenhånd (sole seg, bade, ta massasje, rusle i landsbyen, shoppe).
  • Samling; mindfulness, healing, selvhypnose
  • Vegetarisk middag (inkludert)

Når dagen er som varmest kan du sole og bade deg på den vakre stranden i Agonda, eller ligge under en palme og lese en god bok. Du kan få deg en massasje fra en av de lokale massørene (ayjurvedisk massasje anbefales på det sterkeste), eller du kan ta deg rundt på en liten sightseeing på egen hånd, taxi koster ikke så mye i India.

En ayurvedisk behandling er inkludert i prisen.

Om India

India blir et annerledes land for oss nordmenn og inntrykkene lar ikke vente på seg. Alt er annerledes; naturen med sine store kontraster med snødekte fjell og hvite strender, klima, menneskene, maten og de hellige kuene. India gir inntrykk for livet! Pune er en stor by med mange severdigheter og vi skal tilbringe tid ved et av de meste kjente, Osho Meditation Resort. Ellers finnes minnesmarkering for Ghandi, Aga Khan Palace også i Pune, for å nevne et. Goa er Indias bade-paradis med sine vakre strender og tilbakelente atmosfære. På Goa er det lett å være turist.

Om hotellene

Pune:

Vi bor på Oyo 691 hotel Srimaan, ca. 15 minutter å gå fra Osho Meditation Resort og 8 km fra flyplassen. Rommene har en enkel standard, men inneholder det vi behøver som eget bad med vestlig WC, AC og wifi. Frokost er inkludert, ellers kjøper vi selv øvrig mat på Osho meditation resort. Alle har enkeltrom disse fire nettene i Pune.

Goa:

Simrose Agonda Resort ligger sentralt i Agonda rett ved stranden og sentrum. Her bor vi i dobbeltrom med to separate senger, eget bad med vestlig WC, AC, myggnetting og hyggelig veranda. Resortet har egen flott restaurant med deilig smaksrik indisk mat, de legger vekt på kortreiste varer og dyrker mye av grønnsakene selv og baker sitt eget grove/brune brød. Stedet har også flere private cabanas, en slags daybed lounge, hvor vi kan legge oss tilbake med en god bok eller hvorfor ikke en solseng på stranden. Yoga gjør vi i hotellets egen yoga-shala med åpne vegger og deilig bris. På Simrose er frokost og vegetarisk middag inkludert. Ønsker man kjøtt og fisk kan det kjøpes mot et lite tillegg i prisen.

Kursleder

Christina Nordstjärna er spesialsykepleier, akupunktør, hypnoterapeut, yoga og mindfulness instruktør. Hun har gått Osho energy breath school og Alchemy of Breath school. Hun har studert hvilken effekt pust, hypnose og meditasjon har på kropp og sinn siden 2012 og har skrevet flere artikler om det. Hun har også bodd med åndelige lærere i India i 10 år - hvor hun integrerte indre erfaringer. Christina bor nå i Oslo og jobber som spesialsykepleier og holder ukentlige kurs i yoga, breathwork, hypnoterapi og mindfulness. Om du vil lese mer om Christina, se hennes hjemmeside her.

Klima

Pune har lite nedbør hele året, men i november opphører regntiden i India og vi kan forvente oss en gjennomsnitts temperatur på 23 grader. I Goa er det deilig og varmt, med en gjennomsnittstemperatur på 28 grader på dagtid. 

Transport

Flybillettene er ikke inkludert i prisen, men ta kontakt for anbefalt reiserute.

Flypris mellom 5 og 8.000,-.

Dersom du ønsker hjelp til å bestille flybilletter, er det bare å si fra ved booking. 

Transfer til/fra hotellene ved ankomst/avreise er inkludert.  

 

Vi ønsker deg velkommen på denne spennende reisen til India!

Status:
Fullt

Kart


Interessert i å høre mer om denne reisen?